Barbka.si

Za spletno stranjo Barbka.si stoji – Barbara. Sem diplomirani ekonomist, mamica dveh sončkov, in velika ljubiteljica šivanja. Šivam že od osnovne šole, ko sem obiskovala prve tečaje. Ker je oče tiskar, sem odraščala v zelo kreativenem okolju. Med mnogimi projekti so bili moji naljubši tisti, kjer smo ustvarjali s tekstilom. Oče me je tudi navdušil nad šivanjem. Prva stvar, ki sva jo sešila, ko sem bila stara 10 let, je bilo mini krilce iz rjuhe.

Po končanem študiju sem imela več časa za svoje stare sanje in začeli so nastajati posebni izdelki. Malček drugačni kot ostali, unikatni in predvsem narejeni z veliko mero ljubezni.

Še danes oba ustvarjava: on tiska, jaz šivam. Njegova tiskarna ima že tradicijo, jaz pa začenjam na novo, poberem nekaj izkušenj in jih začinim s ščepcem modernega dizajna. In tako nastajajo čarovnije, ki se skrivajo pod imenom Barbka.

Najlepša hvala vsem, ki me podpirate in omogočate, da se uresničujejo sanje. Hvala za vsako naročilo, nasvet in pohvalo. Za vse vas se vsak dan trudim pripravljati še boljše čarovnije.