Vas zanima, kako je nastala ideja?

Avtor boss 20/08/2016 0 Komentar/komentarjev Barbka.si,

Vas zanima, kako je nastala ideja?

 

Večkrat ste mi pisali, kako vaši otroci radi nosijo moja oblačila, da nikoli ni težav z oblačenjem…prej s tem, da jih nočejo sleči.  To mi je seglo do srca, saj je res veselje slišati, da otroci sami radi oblačijo moje izdelke in ne samo, da so všeč nam, staršem In tako sem se z nekaterimi zapletla v debato, kakšne težave imajo z oblačenjem... pa sem razmišljala.... pa še... pa še....

Nekje globoko je rasla ideja. Lastne slikice... lastni junaki z življenjem! Nekaj, kar bi mali junaki in princeske z veseljem oblekli.

Nekaj, kar bi jih spremljalo in jim vlivalo poguma ali pa vsaj nekaj dobre volje. Nekaj, kar bi tudi vi z veseljem prebrali in pokazali vašim sončkom, da so junaki čisto pravi! Nekaj, kar bi z veseljem poslušali preden zaprejo male očke, ali pa motivacija, da se zjutraj lažje oblečejo. Nekaj čarobnega, posebnega... nekaj, kar vzamete za svoje.

In tako se je ideja razvijala, pilila. Kaj imajo otroci najraje? Katere živali? Nekje je bilo potrebno začeti.

Pod prsti soustvarjalke sta nastala RI in LI. Potem pa smo jih prenesli na blago… da bojo razveseljevali naše otroke. Z kar nekaj vzponi in padci je potem končno uspelo… mali junaki so oživeli na KAPUCKOTIH. 

Ampak, kako jim vdahniti še nekaj življenja? Kako razložiti otrokom, kaj se je zgodilo, da je RI na koščku ledu, in kako to, da ima LI v rokah pisane balončke? Seveda, kot je pri naših malih junakih in princeskah običajno, skozi zgodbo. Pa je nastala še ta. Lično pripravljena kratka zgodbica o dogodku na otrokovem najljubšem puloverju. Takšna, da jo z veseljem posluša. Takšna, da mora vmes malce sodelovati. In takšna, ki vdahne še malo življenja junakom, ki bodo spremljali naše otroke.

Celoten izdelek je narejen z ogromno ljubezni in z mislijo na naše najmlajše. Da bo oblačenje še bolj zabavno!

 

 

Komentirajte članek