Zarečenega kruha se največ poje

Avtor barbara 17/01/2018 0 Komentar/komentarjev Barbka.si,

Ponovno se je izkazalo, da zgornji rek drži. Vsi vemo, da je za deklice mnogo več ponudbe kot za male junake. Fantje imajo hlače in majčke in puloverčke…  pa vse zadeve še v kratkih izvedbah. Punce pa… no, tam pa se ne neha. Hlače, puloverčki, majčke, tunike, krilca, oblekice… vsega v nešteto izvedbah.

Ampak od nekdaj sem se izogibala izdelavi krilc in oblekic balončic. Saj veste, tiste, ki spodaj zgledajo malce napihnjene. Nekako se mi je zdelo, da to sploh ne izgleda fino, in da to res ni zame. Ali za mojo hčerkico. Nikakor. Nobene nima in nobene ne bo imela. Vsaj tako sem mislila.

Ena izmed zvestih strank mi je namreč napisala, da bi imela oblekico balončico. V puder roza in srebrni. Najprej sem pomislila… kaaaaaj? Ne, to pa že ne. Balončice pa na bom delala.

Za tem sem parkrat vdihnila, ker se mi je zdelo zelo lepo, da se je ponovno obrnila name. Kljub temu, da sva imeli v preteklosti nekaj poštnih težav (o težavah z dostavo pred sodelovanjem z GLS kdaj drugič), je ostala zvesta mojim izdelkom. In mi je zaupala, da bo nastalo nekaj čudovitega. Pa sem si rekla prav, poskusim, naredim. Ampak definitivno tega ne objavim, ker mi balončice resnično niso všeč.

Hvala vam, moje zveste stranke, ker me vsak dan delate še boljšo, ker grem zaradi vas čez svoje okvirje... zlate ste!

Pa sem se spravila k delu. Že izbor materiala me je hecal, ker sem želela, da je malce bolj elegantna, kar bi bolj ustrezalo željeni kombinaciji s srebrno. In sem se odločila za nežen potisk čipke. Potem sem jo spravila skupaj in že med procesom šivanja sem postala navdušena. Sem pristala na to, da jo vseeno poslikam, ko bo končana, če mi bo morda kdaj všeč.

No, pa sem jo dokončala. In je čudovita! In si definitivno zasluži objavo. Naslednja bo zagotovo za mojo malo miš. Polno krilce, čudovita kombinacija, malce drugačna kapuca. Top! Princeska je že izbrala material, tako, da mora samo še počakati, da jo mami doda v čakalno vrsto ;)

 

Komentirajte članek