Tista punčka, ki je nihče noče in nespanje

Avtor barbara 18/01/2018 0 Komentar/komentarjev Barbka.si,

Paneli (slikice na blagu, med katerimi lahko izbirate pri naročilih kapucarjev, oblekic, majčk) so vedno izbrani s posebno skrbnostjo. Ene izberem na prvo žogo. Res… vidim, se zaljubim in sploh ni več pomembna ne cena, na kako priti do njega. Vem, da bo moj. Te so sicer v resnici bolj redki. Največ je tistih, ki so mi všeč, pa se ne morem čisto zagotovo odločiti. Namreč, če je všeč meni, ne pomeni, da bo tudi vam. Seveda se držim nekega svojega stila, načina, idej. Ampak vseeno seveda gledam tudi na to, po čem povprašujete, kaj vam je všeč. Ko se končno odločim je potem običajno še nekaj časa, preden pridejo do mene.

 

 

Vmes si v glavi rišem ideje. In potem ne spim. To se mi kar naprej dogaja. Ne samo pri panelčkih, ampak na splošno, ko imam polno glavo idej. Končno zvečer odložim računalnik, pa spanje vseeno kar ne pride na vrsto. Premlevam, se sprašujem, razmišljam do onemoglosti… dokler me že ura ne prestraši in se nekako prisilno poskušam spraviti v sanje.

Ampak, najpomembneje tukaj je to, da takrat običajno nastanejo najboljše ideje. Takrat razmišljam o tem, kaj vse bi naredila, če bi lahko tako ali pa drugače, pa kombiniram materiale, vzorce… takrat imam čas. In me odnese. Tako je spanje šele ob 2h zjutraj kar pogosta praksa, seveda pa to ne pomeni, da me budilka ne poskuša zjutraj zbudit. Pa še enkrat, pa čez pet minut spet… pa spet… prej ali slej ji zaradi jutranjih obveznosti tudi uspe.

In ko panelčki pridejo do mene… seveda so vedno v omejenih količinah… jih včasih samo košček pokažem na facebooku… pa že vsi izginejo. Včasih pa ponujam, kažem, ker mi je nekaj tako všeč… pa se nihče ne odloči. Tako se je zgodilo tudi tejle punčki, na spodnji slikici. Zame je bila ena izmed tistih prvih, ki jih res MORAM imeti. Pa nikakor ni šla v promet… dokler ni bila narejena ta oblekica… ko je vse skupaj zapakirano v čudovit paketek, ko je izdelek narejen, dodelan z vsemi detajli… takrat zaživi.

Meni je ukradla srce. Kombinacija je čudovita, že pomladna, polna barv, pa čeprav kombinirana s temno modro. Živahna, pa hkrati nežna zaradi dodatka čipke. Takšna, ki jo rabi vsaka princeska <3.

 

 

 

 

Komentirajte članek