Balončica in njeni medvedki

Avtor barbara 20/01/2018 0 Komentar/komentarjev Barbka.si,

V eni od objav sem zadnjič napisala mojo zgodbo o balončicah. No, o mojem mnenju glede njih, ki se je spremenilo za 360 stopinj.

Z mojo princesko sva izbrali material in nastala je prva za njo. Definitivno ne zadnja. Je malce drugačna, posebna. V celoti iz bombažne prevešanke in je tako mehka in udobna. Hčerkica ima tri leta in mislim, da si ni čisto predstavljala kakšna bo nastala, ko je izbirala material.

 

 

Tole je malce drugačna vrsta tiska. Niso omejeni z dolžino (no, odvisno seveda koliko metrov ga kupim) in se slikica nadaljuje kar naprej. Tako je bila takšna prevešanka odlična za balončico, ki ji je spodaj prišla prav popestritev, zgoraj pa je v nežni smetanasti barvi. Posrečeni sivi medvedki med travo in pisanimi rožami prav lepo opazujejo okolico. Za piko na i srebrno siv satenast trakec in majhna pentljica na kapuci.

Kako čudovita je in kako lepo stoji na modelčku, pa se lahko prepričate kar tule. Rokavčki so kakšen centimeter daljši, da se malce dlje nosi in je tako še bolj praktična. Mala princeska pa je navdušena nad njo in je kar ni hotela sleči. 

 

 

 

 

Komentirajte članek