Za male dišeče štručke

Avtor barbara 22/01/2018 0 Komentar/komentarjev Barbka.si,

Nekaj najbolj luštnega je izdelava čisto majcenih kompletkov. Tisti za iz porodnišnice imajo še posebno vrednost. Si štejem v čast, da za takšno priložnost izberete moje izdelke. Tisti dan je nekaj posebnega in veliko nas je že kar nekaj časa pred rokom poroda pripravilo čudovita mala oblačilca. Jaz osebno sem jih verjetno tisočkrat pregledala in sigurno nisem edina. In tako mi je vsakič toplo pri srčku, ko mi naročite nov kompletek za iz porodnišnice… ker dobro vem, kako pomembno je to in s kakšno ljubeznijo to počnete.

 

Res je tudi, da to zelo rada delam. Te male cunjice so čudovite in jih je veselje narediti. Večina vas sestavi kompletke iz hlačk, kapice, copatkov in obojestranske jopice na preklop ali pa jopice s kapuco. Nekateri dodate še rutko in bodi.  Vedno več vas tudi dodaja ujemajočo dekico Ninanana, več o njej pa napišem kdaj drugič.

Kar nekaj vas ima težavo z izbiro jopice, težko se je odločiti, ali bo kapuca prišla prav, ali pa bo moteča. Pa mislim, da tukaj ni recepta, ki bi ustrezal vsem. Veliko mamic kapuca moti… jaz pa nisem kupila jopice, če kapuce ni imela. Meni se je zdelo hudo praktično. Tudi če je imela mala štruca kapico, sem kapuco pač podložila pod glavico ali pa jo dala čez… se mi je zdelo fino, da imata pokrit še vratek in jima je bilo tako prijetno toplo.

 

 

Vsak kompletek se prilagodi vašim željam in okusu, narejeni so po naročilu. Pošljem vam slikice možnih materialov z vzorci, lahko pa izberete enobarvne in se naredi aplikacija, ki čudovito popestri končni izdelek.

Večina izdelkov se dolgo nosi, hlačke zaradi podaljšanih patentkov, jopica je tudi primerno dolga, baggy rutka je univerzalna velikost, prvi copatki so tam do nekje okvirno štirih mesecev. Dekica pa je uporabna…  pravzaprav vedno.

 

 

 

Komentirajte članek