Medvedka Ri in šivanje za nekoga, ki šiva sam

Avtor barbara 23/01/2018 0 Komentar/komentarjev Barbka.si,

Šivanje za tiste, ki se na šivanje spoznajo, je sila zahtevna naloga. Vsaj zame. Tisti dan moram biti res dobre volje. Saj se vedno trudim, da je vse ''v nulo'', ampak takrat mora biti pa še bolj. Vendar standardno… takrat gre vse narobe. Čisto preproste TRENDI hlačke, ki so na slikici spodaj, sem namreč delala dvakrat. Kot bi jih delala prvič. Zmoti me res vsaka malenkost…. In že so letele na drugo stran sobe. Se mi zdi, da je vse toliko težje. Občutek imam, da bo pregledala vsak šiv posebej… čeprav dobro vem, da ni naročila kompletka iz tega razloga.

 

 

Po drugi stani pa si štejem v ogromno čast, da želi imeti prav nekaj mojega. Nekaj, kar bi lahko skoraj v celoti naredila sama… z izjemo medvedke Ri, ki je delana samo za Barbka izdelke. Nekaj, kar je definitivno sposobna narediti… pa si je vseeno zaželela mojega kompletka… in zato sem ji iz srca hvaležna. Pa malce sem zrastla seveda, kakšen centimeter sigurno, hihi.

Izbrala je kombinacijo v puder roza in s črnimi črticami. Hlačke pa z dodatkom črne satenaste pentlje na straneh. Nekaj drugačnega, svežega. Ravno prav za prihajajočo pomlad, kajne?

 

 

Kompletek je malce bolj poseben, kot je posebna tudi ona… na zelo pozitiven način seveda. Je prava modna navdušenka in sem zaradi tega še bolj vesela, da se je znašel na polički njene princeske ravno moj kompletek z medvedko Ri. Zraven je priložena še skodelica… za tisto piko na i popolnemu paketku.  Hvala za zaupanje, draga šiviljska prijateljica!

 

 

 

 

 

 

Komentirajte članek